Kérdése van? Hívjon! +36-20/328-2370 Írjon! info@fudoktor.hu

Füvesítés

Ha öntözőrendszerének telepítése mellett rám szeretné bízni a füvesítést is, akkor ebben is állok rendelkezésére. Ezt mindig gyomirtás, talaj-előkészítés előzi meg, igény szerint az általam forgalmazott prémium kategóriájú fűmagok és szerves ( bio ) növénytápok, felhasználásával.

Everis fűmag használata

Az Everris kertekre, sportpályákra és zöldfelületekre ajánlott termékpalettája kiemelkedő minőségű termékeket és megoldásokat nyújt a tökéletes gyep érdekében.

Everis fűmag

Az Everris csúcsminőségű fűmagok és műtrágyák széles választékát kínálja, amelyektől a kertek szebbek, a sportpályák erősebbek és a parkok zöldebbek lesznek.

A folyamatos kutató- és fejlesztőmunkának köszönhetően, a mindenkori legfejlettebb technológiát alkalmazva az Everris termékei a legkülönfélébb elvárásoknak is képesek megfelelni.

Az Everris többi termékéhez és szolgáltatásaihoz hasonlóan a fűmagok hátterében is élénk kutató-fejlesztő munka áll, amelyeket a cég terméktámogatással, szaktanácsadással is kiegészít.

Az Everris az adott viszonyokra megfelelő tulajdonságaik alapján csakis a legjobb fűfajtákat forgalmazza. Ezek a minőségmérő tulajdonságok a szélsőséges időjárási viszonyok tűrése, az intenzív használatból és fenntartásból adódó tűrőképesség, a vizuális hatás, illetve a betegség-ellenállóság.

Az Everris a kerttulajdonosok, kertépítők, és sportpálya-fenntartók számára tökéletes tisztaságú, csúcsminőségű vetőmagokat kínál az egészséges, erős és zöld gyep érdekében.

A Landscaper Pro Finesse fűmagkeverékkel magas esztétikai értékű, ugyanakkor jó taposás tűrő, finomszálú, sűrű és élénk színű díszgyep alakítható ki. A Finesse ellenáll a gyepbetegségek kórokozóinak, kevés fenntartást igényel. Nagy arányban tartalmaz finomlevelű csenkeszeket, amelyek mutatós, finomszálú díszgyepet eredményeznek. A Finesse a legjobb választás akkor, ha igazán kiváló minőségű és kiemelkedő esztétikai értékű gyepet szeretne kialakítani.

Fűmag

A Landscaper Pro Performance fűmagkeverék gyorsan csírázik, rövid idő alatt nagy esztétikai értékű, sűrű gyepfelületet képez.

Számos kertben előfordul, hogy napsütötte, meleg helyek és árnyékos, hűvös részek egyaránt megtalálhatók. A fényviszonyok ilyen mértékű különbsége bizonyos fűfélék számára kedvezőtlen. Ilyen esetben az Everris Landscaper ProSun&Shade fűmagkeverék a megoldás! Egyedülálló fűmagkeverék, ami kiváló árnyék- és taposás tűrő képességgel rendelkezik, ugyanakkor ellenáll a perzselő napsütésnek is.

A Supreme kiváló fűmagkeverék olyan esetekre, amikor az esztétikai megjelenés és a magas taposástűrés egyszerre jelentkező követelmény. Hibrid rétiperje fajtát tartalmaz, aminek agresszív rhizómái erős és sűrű gyepet alakítanak ki. A fűmagok csírázását az Everris SmartStart bevonat gyorsítja.